Bet25.dk havde en ide til, hvordan deres betting platform kunne blive mere social, men de vidste ikke, hvorledes det skulle designes. Virksomheden ønskede at lave en funktion, hvor det var muligt at sende sit odds videre til en anden ven, der ønskede at spillede på de samme kampe og samme ods. Gennem bet25 app’en skulle det være muligt at sende sit odds videre til en ven, der blot ved at klikke på en knap kunne spille på det samme som sin ven.
I samarbejde med Bet25 og en kollega hjalp jeg bet25 med at visualisere deres umiddelbare ide gennem sketches og mock-ups og gennemtænke interaktionen af deres nye feature. Til slut byggede jeg en interaktiv wireframe, der kunne akkompagnere interaktionsbeskrivelsen til udviklerne. BetBuddy er i dag en flittig brugt funktion i bet25 app’en. 

Projektet var en del af min udsendelse som UX konsulent hos Bet25. I perioden oktober 2016 – januar 2017 sad jeg som udstationeret UX konsulent fra / et al. hos Bet25. Her sad jeg udstationeret sammen med en kollega i virksomhedens nyoprettede UX afdeling, hvor vi hjalp dem i gang med at tænke UX ind i deres udvikling. Gennem perioden har jeg også været med til de indledende undersøgelser af Café 25 og konceptudviklingen af Casino Go.

Min rolle i projektet:

  • Indledende undersøgelser i form af studier af brugernes bettingmønstre, konkurrentanalyse mm.
  • Design af interaktionarkitektur
  • Opbygning af interaktiv prototype