Bet25 havde en vision om at gøre betting mere social ved at åbne en betting café, hvor folk i Silkeborg området kunne komme og se sportskampe og livebette med vennerne. Med caféen ønskede de at træde ud fra mængden og de fysiske butikkers ry for at være snuskede og dermed skabe en ny form for betting café i Danmark.

I forbindelse med planlægningen af den nye café indledte jeg i samarbejde med min kollega, Sebastian et feltstudie for at få greb om, hvilke aspekter der skulle fokuseres på i opbygningen af konceptet. Vi observerede og deltog aktivt i at oddse i fysiske butikker for at få indblik i den fulde oplevelse. Indsigterne blev analyseret og mundede ud i en række anbefalinger til bet25.

Projektet var en del af min udsendelse som UX konsulent hos Bet25. I perioden oktober 2016 – januar 2017 sad jeg som udstationeret UX konsulent fra / et al. hos Bet25. Her sad jeg udstationeret sammen med en kollega i virksomhedens nyoprettede UX afdeling, hvor vi hjalp dem i gang med at tænke UX ind i deres udvikling. Gennem perioden har jeg også været med til at designe featuren BetBuddy og konceptudviklingen af Casino Go.